3 komentarzy

  1. ~Mariola

    Witaj!
    Przepis wydaje sie apetyczny,ale nie piszesz jaka duza ta
    torebka zelatyny?
    Wydaje mi sie ze mala czyli 20g,ale prosze o potwierdzenie.
    Pozdrawiam
    -Mariola

    Odpowiedz
    1. Greta

      ja daje całą torebkę czyli 50g. To czywiście zależy od sera jakiego używasz. Jeśli jest ściślejszy trzeba użyć mniej żelatyny

  2. ~Marta

    Dziękuję za przepis ;)
    Pierwszy raz robiłam sernik na zimno, który się nie ważył;)

    Dziękuję bardzo ;)

    Odpowiedz

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>